Ofte stillede spørgsmål - Nordthy Fysioterapi

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på mange af de praktiske ting

Skal jeg have noget med?

Medbring gerne et håndklæde eller lagen til at bruge på briksen, hvis du skal op og ligge. Ved du at du skal træne er det en god ide at medbringe tøj, som du kan bevæge dig i og det er okay at svede i. 

Koster det noget når lægen har henvist mig?

Ja, der er en egenbetaling, selvom lægen har henvist dig. De konkrete priser vil altid fremgå af vores pris side

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark refunderer de cirka halvdelen af din egenbetaling. Derudover har mange en sundhedsforsikring enten tegnet som del af en privat forsikring eller igennem deres arbejde, som oftest tilbyder at betale fysioterapi i et vist omfang. 

Jeg har meldt afbud. Hvorfor får jeg et udeblivelses gebyr?

Det vil være fordi at du har meldt afbud efter kl. 9. Det er vigtigt at melde afbud inden kl. 9, så vi har chancen for at tilbyde tiden til en anden patient. 

Jeg har en sundhedsforsikring, kan den bruges her?

Ja, i langt de fleste tilfælde. Vær opmærksom på at det er vigtigt at have lavet aftale med sit forsikringsselskab før man går igang med behandling, og ikke efterfølgende, fordi de oftest laver en bevilling, som dækker en bestemt periode, et antal behandling eller et specifikt beløb. 

I enkelte tilfælde har forsikringsselskaber behandlingssteder som de ønsker at deres kunder skal benytte, pga de har særaftaler med dem.
Vi samarbejder fast med alle de større selskaber, og har heller ingen problemer med tage imod kunder fra mindre selskaber, så længe at du får bevilling fra dem som du kan videregive til os. 

Vær opmærksom på at forsikringsselskaber som udgangspunkt, kun betaler for konsultationen og ikke eventuelle tillægsydelser. 

Tillægsydelser, hvad er det?

Vi har en stribe af særlige tillægsydelser, som f.eks materialer, ultralydsscanning, shockwave eller laser behandling.  Det er særlige undersøgelses eller behandlingstiltag, som fysioterapeuten kan foreslå fordi det vil være fordelagtigt i din situation, men ikke nødvendigvis for alle.