Behandling - Nordthy Fysioterapi

BEHANDLING


Første møde

Den første konsultation med fysioterapeuten vil bestå af en samtale, der afklarer hvad ens problem består af og kombineret med en fysioterapeutisk undersøgelse, danner grundlag for den videre behandling. 

Forløb

Fysioterapeuten vil efterfølgende lave løbende undersøgelser jf. den indledende problematik, for at se om vilkårene ændrer sig. Alt efter symptomresponsen kan man aftale at ændre behandlingsstrategi, og evt tage andre behandlingsmetoder i brug.  

 

Hvad kan man forvente

Behandlingen består ofte af en kombination af manuel behandling og aktive øvelser, hvor information og vejledning i hjemmeøvelser og forebyggende adfærd indgår som en central del i behandlingen.

Træning

I de fleste tilfælde er træning en meget væsentlig del af et behandlingsforløb. Det er ofte muligt at kombinere behandling og holdtræning, hvor der oftest fokuseres på en opbyggende og forebyggende træning under vejledning af fysioterapeuten.

KVALITET I BEHANDLINGEN. På klinikken er det absolut vigtigste for os, at vi yder den bedst mulige behandling til dit problem. Derfor er vi meget opmærksomme på at holde os fagligt opdaterede med nyeste viden via kurser, og være ajour med de nationale kliniske retningslinjer for det pågældende område.  

VI KAN HJÆLPE

Som fysioterapeuter er vi uddannede til at kunne varetage behandling af mange gener folk måtte have fra muskler, led, nerver og kredsløb. 

Ondt i ryggen

Klinikken har mange tilbud som relaterer sig til rygproblemer, hvad enten det er et pludseligt hold i ryggen, iskias eller måske langvarige rygproblemer, måske kroniske rygsmerter. Du har både mulighed for at komme ind til en enkelt behandling eller tage del i træningsforløb på hold, hvis du har rygproblemer. Har du Ondt i ryggen?

Idrætsskader

Vi er skrappe til idrætsskader! Skulder, knæ og fod - plus alt det ind i mellem. Mange kender måske kun fysioterapeuter som ham, der stormer ind på håndbold- eller fodboldbanen - vi laver dog rigtigt mange andre ting også. Men vi er i høj grad skrappe til idræts- og sportsskader. Både til dem som har brug for et quick fix, så de kan komme så hurtigt tilbage på banen som muligt, men også til dem som har brug for et lidt længere forløb til gradvist at genvinde styrke, hurtighed og smidighed. 

Neurologiske lidelser.

Klinikken behandler alle former for problemer efter skade i nervesystemet, f.eks følger efter blodprop i hjernen (apoplexi). Er man svært fysisk handicappet som følge af en blodprop i hjernen vil man som regel have nogle vanskeligheder i det daglige, hvor vi som fysioterapeuter kan hjælpe med at genvinde noget funktion.
Er man istedet f.eks diagnosticeret med en progressiv lidelse, som sclerose eller parkinson, er det oftest muligt at få holdtræning som vederlagsfri fysioterapi, altså uden egen betaling. 

Skulder- og nakkeproblemer (og hovedpine)

Skulder, nakke og hoved er ofte tæt forbundet, og det er et område, hvor rigtigt mange mennesker oplever jævnlige problemer. Uanset om det er skolepigen, murersvenden eller kontormusen. Men vi kan hjælpe! 

Gigtlidelser

Smerteproblemerne som opstår for de fleste mennesker med gigt, hvad enten det leddegigt (reumatoid artrit) eller slidgigt, har vi som fysioterapeuter nogle redskaber til at hjælpe, om ikke andet, så ihvertfald smertelindrende.

Generelle muskel- og ledsmerter

Vi er som fysioterapeuter, klædt rigtigt godt på til at hjælpe dig med denne slags problemer. Ved behandling af området og rådgive om hensigtsmæssig håndtering af situationer hvor strukturene sættes på prøve, kan vi oftest gradvist reducere problemet .  

 

Vederlagsfri fysioterapi. Kontakt egen læge eller spørg din fysioterapeut om hvorvidt du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi.